• Sugeng rawuhHehuikaca!

HEHUI KACA LOGAM ARANG ARANG AKSESORI HOOKAH SHISHA

Katrangan singkat:

Metal Arang Layar Holder Shisha Hookah Chicha Narguile Bowl Accessorie


Detail Produk

Tag produk

Parameter

Jeneng barang Piranti Manajemen Panas (Wadah Arang Logam)
Model No. HY-CH001
Bahan Aluminium Alloy Kab
Ukuran Item Diameter maksimal 75mm (2.95 inci) utawa 66mm (2.6 inci)
warna irisan
Paket Kothak njero lan karton
Customized kasedhiya
Wektu Sampel 1 nganti 3 dina
MOQ 100 PCS
Lead Time kanggo MOQ 10 nganti 30 dina
Wektu Pembayaran Kartu Kredit, Bank Wire, Paypal, Western Union, L/C

Fitur

● Gampang kanggo nggunakake: ora perlu nggawe bolongan ing kertas salaka, Cukup sijine tutup ing Bowl hookah.
● Awet: Metal Material pangiriman panas banget cepet, lan ora kuwatir bab iku bakal bejat.
● Gampang kanggo ngresiki, sampeyan bisa ngresiki tutup kanthi gampang lan malah wisuh nganggo banyu.

hehui wadhah arang logam kaca ukuran cilik
hehui wadhah arang logam kaca ukuran gedhe
hehui wadah arang logam kaca 6
hehui pemegang arang logam kaca 31

FAQ

1. Ing endi pabrik sampeyan? Apa aku bisa ngunjungi?
Pabrik kita dumunung ing kutha Yancheng, Provinsi Jiangsu (Near Shanghai City).
Sugeng rawuh ing kita kapan wae.

2. Apa wektu timbal rata-rata?
Kanggo nggawe conto, 1 nganti 3 dina;Kanggo prodhuk pesenan akeh, 15 nganti 30 dina umume.

3. Apa sampeyan nawakake produk OEM lan ODM?
OEM lan ODM layanan olèh.

4. Apa aku bisa njaluk sawetara conto?
Sample mriksa kasedhiya.

5. Apa syarat pembayaran sampeyan?
Kartu Kredit, Paus, Western Union, kabel bank lan L/C.

6. Apa kira-kira biaya transportasi?
Kanggo biaya transportasi, gumantung saka cara pengiriman sing sampeyan pilih, Kita bisa njupuk ekspres, pengiriman udara, pengiriman laut, pengiriman sepur.Pengiriman laut paling murah, kira-kira ing ngisor 10% tutup barang.

7. Apa wektu timbal rata-rata?
Kanggo nggawe conto, 1 nganti 3 dina; Kanggo produksi pesenan akeh, 15 nganti 30 dina umume.

8. Apa sampeyan nawakake produk OEM lan ODM?
OEM lan ODM layanan olèh.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: