• Sugeng rawuhHehuikaca!

Produk

  • wadhah lilin pink

    Gaya Nordic Borosilicate Hand Blown Colored Candlesticks Stand Living Room Desktop Home Dekorasi Kaca Candle Holder

    Pemegang Lilin Warna-warni Borosilikat Gaya Nordic - Tambahan sing cocog kanggo kabutuhan ruang tamu, meja lan dekorasi omah.Digawe saka kaca borosilikat kualitas dhuwur, wadhah lilin iki duwe desain sing kuat nanging elegan.Dheweke bisa digunakake kanthi apik karo lilin biasa lan wangi, lan konstruksi sing dhuwur njamin nyala lilin tetep ajeg, nggawa estetika sing tenang lan santai ing ruang sampeyan.

  • mouthpiece karo pangayoman

    HEHUI KACA Higienis Mudah Dibersihkan Tahan Lama Kaca Karbon Blowing Nozzle Hookah Shisha Mouthpiece

    -Cumber kaca kasusun saka kaca borosilikat dhuwur tembok kandel 3.3.Iki minangka kaca laboratorium sing dikenal kanthi tahan kimia lan suhu.

    -Rasa tetep resik lan tanpa cacat amarga kaca laboratorium sing berkualitas tinggi.Dadi sampeyan bisa kanthi gampang ngalih ing antarane macem-macem jinis rokok.

    -Kaca borosilikat 3.3 (kaca laboratorium tahan panas) ora nyerep bau, rasa utawa owah-owahan warna, materi kasebut uga ditondoi kanthi tahan panas lan bisa tahan fluktuasi suhu sing kuwat.Iku uga utamané kuwat lan shockproof.
    - Corong kita pas karo kabeh selang silikon konvensional kanthi diameter jero nganti 1,2 cm.
  • LIT HOOKAH

    Z5 Slience Soundproof Kabeh Kaca Hookah Shisha Wtih Double Honeycomb Filter piring

    Z5 kabeh kaca hookah diunekake tangan lan digawe dening artis kaca ndhuwur ing industri.Kita mbangun hookah iki saka lemah wiwit saka basa nggunakake kaca kualitas ndhuwur lan Techniques ngelmu kanggo nggawa sampeyan pengalaman pangguna paling apik ing udud rokok hookah favorit.Hookah iki dilengkapi karo selang silikon kelas medis sing nyambung menyang kaca lan gagang kaca kanggo nyedhiyakake pengalaman udud sing luwih resik lan luwih apik Nggoleki wengi sing sepi lan santai, hookah iki cocog kanggo sampeyan.

  • limang ring kaca hookah

    5 Ring LED Kaca Hookah - Gaya Modern Shisha Set saka Jerman

    Ngenalke tambahan paling anyar kanggo baris hookah premium kita - 5 Ring Design Tall LED Glass Hookah.Kombinasi sampurna saka keanggunan lan teknologi modern, hookah iki kudu-kudu kanggo sembarang pacangan hookah.Digawe saka kaca kualitas paling dhuwur, hookah iki ukurane 550mm (21.65 inci) dhuwur lan fitur desain unik 5-ring kanggo pesona tambahan.Kaca kasebut kandel lan awet, mesthine bakal tahan uji wektu lan akeh asap sing bakal teka.

  • Air Hookah

    HEHUI DIAMOND DESIGN KACA MOLASES CATCHER UNTUK HOOKAH

    Ngenalke penangkap molase kaca berlian, aksesoris utama kanggo para penggemar rokok hookah.Alat unik iki nduweni desain berlian sing nggumunake, gawenan tangan nganggo kaca borosilikat berkualitas tinggi kanggo daya tahan sing ora bisa dikalahake lan tahan kanggo kejut termal.Kasedhiya ing telung warna sing nyenengake - bening, biru, lan abu-abu - penangkap molase iki minangka cara sing sampurna kanggo nambah pengalaman ngrokok.

  • penangkap molase wengi

    Kualitas Tinggi Ganda Kaca Tengkorak Desain Molase Penangkap untuk Hookah Shisha Merokok Aksesori

    Ngenalke Skull Luminous Molasses Catcher, aksesoris inovatif sing dirancang kanggo nambah pengalaman ngrokok shisha.Digawe saka kaca glazed dobel sing berkualitas tinggi, kolektor molase iki cukup awet kanggo tahan kanggo panggunaan saben dina.Desain tengkorak sing unik nambah sentuhan edgy lan apik gayane kanggo persiyapan hookah, nggawe tambahan apik kanggo koleksi apa wae.

  • Hookah Tanpa Batu

    Stripe Globle Ball Kaca Molasses Catcher Kanggo Aksesori Hookah Isi ing Tabung Warna Nang

    Ngenalke kolektor molase kaca sing inovatif, diisi tabung berwarna lan dihiasi karo tekstur kaca belang, aksesoris sing kudu diduweni kanggo pecinta shisha.Produk iki nggabungake fungsi lan estetika kanggo nambah pengalaman ngrokok sakabèhé. Digawe saka kaca berkualitas tinggi, kolektor molase iki cukup kuat kanggo njamin panggunaan sing tahan suwe.Tabung warna ing njero nambah sentuhan unik kanggo penangkap, dadi aksesoris sing narik kawigaten.Rampung tekstur kaca lurik ing permukaan luwih nambah tampilan lan rasa sakabèhé produk, dadi tambahan sing sampurna kanggo persiyapan hookah.

  • Catcher Hookah Shisha

    Luxury Twisted Heart Design Molasses Catcher karo 3 Arms Kanggo Hookah Smoking

    The Twisted Heart Molasses Catcher, aksesoris hookah sing sampurna kanggo para penggemar hookah sing pengin nambah pengalaman ngrokok.Item gawenan tangan iki minangka game-changer sing ngidini sampeyan ngumpulake molase lan greaves nalika njaga awu supaya ora tiba ing saluran.Ngucapake pamit kanggo hookah sing ora apik lan ora enak karo Twisted Heart Molasses Catcher. Desain sing bentuke ati saka kolektor molase iki ora mung narik kawigaten, nanging uga fungsional.Penangkap duwe 3 lengen sing kuat sing nyedhiyakake dhukungan lan keseimbangan sing stabil kanggo mangkuk hookah.Potongan sing dikuatake kanthi potongan 18/8 mesthekake panangkepe awet, sanajan nggunakake abot.Kajaba iku, Twisted Heart Molasses Catcher pas karo pipa banyu, dadi tambahan sing serbaguna lan penting kanggo aksesoris hookah sampeyan.

  • Shisha Kaca Gedhe

    4D Four tengkorak Faces Kaca Molase Catcher Kanggo Hookah Shisha Aksesori

    4D Four Sided Skull Kaca Molasses Catcher.Produk bermutu tinggi iki dirancang kanggo nambah pengalaman ngrokok kanthi nangkep molase sing berlebihan, njaga hookah sampeyan supaya ora rame lan nggawe kumelun luwih enak.Digawe saka kaca berkualitas tinggi lan nampilake desain tengkorak papat, aksesori iki kudu diduweni kanggo perokok hookah sing serius.

  • Woh LED HOOKAH

    Woh DIY Cilik Led Kaca Hookah Kanggo Penyayang Udud Shisha

    Rusia woh kaca hookah shisha punika desain Klasik ing hookah shisha.Wis dirancang karo vas awak kaca kuwat.Kanthi dhuwur hookah 360mm (14.17 inci), ketebalan kaca ndhuwur 5mm (0.2 inci), lan vas jero 28mm (1.1 inci) mbukak sing bisa dilebokake ing jero woh-wohan lan Es kanggo DIY rasa favorit, Nggawa omah, lounge lan pesta hookah sing apik lan nggawe kanca mantra kaiket karo kaendahan.

  • hookah apel mini

    11 Inci Dhuwur Nanas Apik Kabeh Kaca Hookah Shisha Kanthi Tas Kunci Kulit Travel

    Ngenalke mahakarya paling anyar, sing anyar dirancang 11″ Fancy Pineapple Full Glass Hookah Hookah karo Travel Leather Lock Case.Hookah iki minangka karya sejati, nggabungake keanggunan, fungsi lan gaya.Desain nanas saka hookah iki pancen nggumunake lan ukurane 11 inci.Iki nggawe ukuran sing sampurna kanggo nikmati rasa shisha favorit tanpa njupuk akeh papan.

  • selang hookah sing dipimpin

    Gedhe Transparan LED woh Kaca Hookah Kanggo Party Smoking Lounge

    LED FRUIT ART GLASS HOOKAH yaiku desain Klasik ing shisha hookah.Wis dirancang karo vas awak kaca kuwat.Kanthi dhuwur hookah 540mm (21.26inches), ndhuwur 5mm (0.2inch) kekandelan kaca, lan 45mm (1.77inch) vas mbukak kang bisa sijine nang woh-wohan lan Es kanggo DIY roso favorit, Nggawa ngarep, Lounge lan party hookahs ayu lan nggawe kanca-kanca mantra kaiket karo kaendahan.