• Sugeng rawuhHehuikaca!

HEHUI KACA ARANG LOGAM UKURAN BESAR DAGANG MESH UNTUK AKSESORI HOOKAH SHISHA

Katrangan singkat:

PAKET ARANG LOGAM UKURAN BESAR DENGAN MESH UNTUK AKSESORI HOOKAH SHISHA


Detail Produk

Tag produk

Parameter

Jeneng barang PAKET ARANG LOGAM UKURAN BESAR DENGAN MESH UNTUK AKSESORI HOOKAH SHISHA
Model No. HY-CH006
Bahan logam
Ukuran Item DIA: 95 MM (3.75 inci)
warna irisan
Paket Kothak njero lan karton
Customized kasedhiya
Wektu Sampel 1 nganti 3 dina
MOQ 100 PCS
Lead Time kanggo MOQ 10 nganti 30 dina
Wektu Pembayaran Kartu Kredit, Bank Wire, Paypal, Western Union, L/C

Fitur

● Gampang kanggo nggunakake: ora perlu nggawe bolongan ing kertas salaka, Cukup sijine wadhah areng ing Bowl hookah.
● Awet: Metal Material pangiriman panas banget cepet, lan ora kuwatir bab iku bakal bejat.
● Gampang kanggo ngresiki, sampeyan bisa ngresiki tutup kanthi gampang lan malah wisuh nganggo banyu.

 

O1CN01budS6X1PvA4uODY5d_!!2214247941902-0-cibdafd
O1CN01budS6X1PvA4uODY5d_!!2214247941902-0-cibdafdd
O1CN0149B4u11rwMM4iiZ1h_!!2208137625695-0-cib
9093250263_1697995299

FAQ

1. Ing endi pabrik sampeyan? Apa aku bisa ngunjungi?
Pabrik kita dumunung ing kutha Yancheng, Provinsi Jiangsu (Near Shanghai City).
Sugeng rawuh ing kita kapan wae.

2. Apa wektu timbal rata-rata?
Kanggo nggawe conto, 1 nganti 3 dina;Kanggo prodhuk pesenan akeh, 15 nganti 30 dina umume.

3. Apa sampeyan nawakake produk OEM lan ODM?
OEM lan ODM layanan olèh.

4. Apa aku bisa njaluk sawetara conto?
Sample mriksa kasedhiya.

5. Apa syarat pembayaran sampeyan?
Kartu Kredit, Paus, Western Union, kabel bank lan L/C.

6. Apa kira-kira biaya transportasi?
Kanggo biaya transportasi, gumantung saka cara pengiriman sing sampeyan pilih, Kita bisa njupuk ekspres, pengiriman udara, pengiriman laut, pengiriman sepur.Pengiriman laut paling murah, kira-kira ing ngisor 10% tutup barang.

7. Apa wektu timbal rata-rata?
Kanggo nggawe conto, 1 nganti 3 dina; Kanggo produksi pesenan akeh, 15 nganti 30 dina umume.

8. Apa sampeyan nawakake produk OEM lan ODM?
OEM lan ODM layanan olèh.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: